All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Dried product for home made fermented products with hydrolyzed lactose

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902490" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902490 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0029/uv029934.pdf" target="_blank" >http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0029/uv029934.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Sušený produkt na domácí přípravu fermentovaných výrobků s hydrolyzovanou laktosou.

  • Original language description

    Sušený produkt pro domácí přípravu fermentovaného výrobku s hydrolyzovanou laktosou, vyznačující se tím , že obsahuje enzym b-galaktosidasa v granulované formě s optimem pH v kyselé oblasti a aktivitou dostačující pro dosažení koncentrace laktosy ve fermentovaném výrobku nižší než 1 % nebo nižší než 0,1 % hmotn. dále lyofilizovanou směsnou kulturu bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií v množství min. 10E9 KTJ každého kmene pro aplikaci produktu do 1 L mléka, dále 0 až 50 % hmotn. sušeného kravského nebo kozího mleziva a 0 až 90 % hmotn. prebiotika.

  • Czech name

    Sušený produkt na domácí přípravu fermentovaných výrobků s hydrolyzovanou laktosou.

  • Czech description

    Sušený produkt pro domácí přípravu fermentovaného výrobku s hydrolyzovanou laktosou, vyznačující se tím , že obsahuje enzym b-galaktosidasa v granulované formě s optimem pH v kyselé oblasti a aktivitou dostačující pro dosažení koncentrace laktosy ve fermentovaném výrobku nižší než 1 % nebo nižší než 0,1 % hmotn. dále lyofilizovanou směsnou kulturu bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií v množství min. 10E9 KTJ každého kmene pro aplikaci produktu do 1 L mléka, dále 0 až 50 % hmotn. sušeného kravského nebo kozího mleziva a 0 až 90 % hmotn. prebiotika.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210376" target="_blank" >QJ1210376: Colostrum as a source of new primary products in food and food supplements characterized by improved dietary properties and high content of natural biologically active substances.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    29934

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze; INGREDIA s.r.o.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence