Dried product for home made fermented products with hydrolyzed lactose
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902490" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902490 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0029/uv029934.pdf" target="_blank" >http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0029/uv029934.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sušený produkt na domácí přípravu fermentovaných výrobků s hydrolyzovanou laktosou.
Original language description
Sušený produkt pro domácí přípravu fermentovaného výrobku s hydrolyzovanou laktosou, vyznačující se tím , že obsahuje enzym b-galaktosidasa v granulované formě s optimem pH v kyselé oblasti a aktivitou dostačující pro dosažení koncentrace laktosy ve fermentovaném výrobku nižší než 1 % nebo nižší než 0,1 % hmotn. dále lyofilizovanou směsnou kulturu bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií v množství min. 10E9 KTJ každého kmene pro aplikaci produktu do 1 L mléka, dále 0 až 50 % hmotn. sušeného kravského nebo kozího mleziva a 0 až 90 % hmotn. prebiotika.
Czech name
Sušený produkt na domácí přípravu fermentovaných výrobků s hydrolyzovanou laktosou.
Czech description
Sušený produkt pro domácí přípravu fermentovaného výrobku s hydrolyzovanou laktosou, vyznačující se tím , že obsahuje enzym b-galaktosidasa v granulované formě s optimem pH v kyselé oblasti a aktivitou dostačující pro dosažení koncentrace laktosy ve fermentovaném výrobku nižší než 1 % nebo nižší než 0,1 % hmotn. dále lyofilizovanou směsnou kulturu bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií v množství min. 10E9 KTJ každého kmene pro aplikaci produktu do 1 L mléka, dále 0 až 50 % hmotn. sušeného kravského nebo kozího mleziva a 0 až 90 % hmotn. prebiotika.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1210376" target="_blank" >QJ1210376: Colostrum as a source of new primary products in food and food supplements characterized by improved dietary properties and high content of natural biologically active substances.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
29934
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze; INGREDIA s.r.o.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence