Single-use sachets for preparation of home-made yogurt with colostrum and synbiotics
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F16%3AN0000063" target="_blank" >RIV/26722861:_____/16:N0000063 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22330/16:43902481
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jednorázové sáčky pro domácí přípravu jogurtu s kolostrem a synbiotiky
Original language description
Technologie pro výrobu sáčků určených pro výrobu domácího jogurtu s obsahem vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií, sušeného kravského kolostra a prebiotika , vyznačující se tím, že obsahuje 10 až 30 % hmotn. sušeného kravského kolostra, 1 až 15 % hmotn. lyofilizované základní jogurtové kultury, 1 až 10 % hmotn. lyofilizovaných probiotických bakterií a zbytek do 100 % hmotn. tvoří prebiotikum.
Czech name
Jednorázové sáčky pro domácí přípravu jogurtu s kolostrem a synbiotiky
Czech description
Technologie pro výrobu sáčků určených pro výrobu domácího jogurtu s obsahem vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií, sušeného kravského kolostra a prebiotika , vyznačující se tím, že obsahuje 10 až 30 % hmotn. sušeného kravského kolostra, 1 až 15 % hmotn. lyofilizované základní jogurtové kultury, 1 až 10 % hmotn. lyofilizovaných probiotických bakterií a zbytek do 100 % hmotn. tvoří prebiotikum.
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1210376" target="_blank" >QJ1210376: Colostrum as a source of new primary products in food and food supplements characterized by improved dietary properties and high content of natural biologically active substances.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2016
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Internal product ID
2016/05_Ztech
Numerical identification
—
Technical parameters
Vlastnící ověřené technologie jsou: Ingredia s.r.p. (IČ 27289907), VUM s.r.o ( IČ 26722861) , VSCHT (IČ 60461373)
Economical parameters
Uvedený výrobek se vyrábí od září 2015 v objemu 48 tisíc sáčků za rok, což představuje roční obrat cca 650 tis. Kč. Předpokládaný objem výroby v letech 2016 až 2021 se očekává postupně zvyšující od 70 tisíc až na 100 tisíc sáčků ročně, což představuje roční obrat cca 1 milion Kč.
Application category by cost
—
Owner IČO
26722861
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)
Licence fee requirement
—
Web page
—