All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Single-use sachets for preparation of home-made yogurt with colostrum and synbiotics

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F16%3AN0000063" target="_blank" >RIV/26722861:_____/16:N0000063 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22330/16:43902481

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Jednorázové sáčky pro domácí přípravu jogurtu s kolostrem a synbiotiky

  • Original language description

    Technologie pro výrobu sáčků určených pro výrobu domácího jogurtu s obsahem vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií, sušeného kravského kolostra a prebiotika , vyznačující se tím, že obsahuje 10 až 30 % hmotn. sušeného kravského kolostra, 1 až 15 % hmotn. lyofilizované základní jogurtové kultury, 1 až 10 % hmotn. lyofilizovaných probiotických bakterií a zbytek do 100 % hmotn. tvoří prebiotikum.

  • Czech name

    Jednorázové sáčky pro domácí přípravu jogurtu s kolostrem a synbiotiky

  • Czech description

    Technologie pro výrobu sáčků určených pro výrobu domácího jogurtu s obsahem vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií, sušeného kravského kolostra a prebiotika , vyznačující se tím, že obsahuje 10 až 30 % hmotn. sušeného kravského kolostra, 1 až 15 % hmotn. lyofilizované základní jogurtové kultury, 1 až 10 % hmotn. lyofilizovaných probiotických bakterií a zbytek do 100 % hmotn. tvoří prebiotikum.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210376" target="_blank" >QJ1210376: Colostrum as a source of new primary products in food and food supplements characterized by improved dietary properties and high content of natural biologically active substances.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Data specific for result type

  • Internal product ID

    2016/05_Ztech

  • Numerical identification

  • Technical parameters

    Vlastnící ověřené technologie jsou: Ingredia s.r.p. (IČ 27289907), VUM s.r.o ( IČ 26722861) , VSCHT (IČ 60461373)

  • Economical parameters

    Uvedený výrobek se vyrábí od září 2015 v objemu 48 tisíc sáčků za rok, což představuje roční obrat cca 650 tis. Kč. Předpokládaný objem výroby v letech 2016 až 2021 se očekává postupně zvyšující od 70 tisíc až na 100 tisíc sáčků ročně, což představuje roční obrat cca 1 milion Kč.

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    26722861

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)

  • Licence fee requirement

  • Web page