All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Mixture for preparing domestic yoghurt containing selected strains of lactic fermentation bacteria and probiotic bacteria, dried cow colostrum and prebiotic

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F16%3AN0000061" target="_blank" >RIV/26722861:_____/16:N0000061 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22330/16:43902424

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10210375&lan=cs&s_majs=&s_puvo=Hyr%C5%A1lov%C3%A1*&s_naze=&s_anot=" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10210375&lan=cs&s_majs=&s_puvo=Hyr%C5%A1lov%C3%A1*&s_naze=&s_anot=</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Směs pro přípravu domácího jogurtu s obsahem vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií, sušeného kravského kolostra a prebiotika

  • Original language description

    Směs pro přípravu domácího jogurtu s obsahem vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií, sušeného kravského kolostra a prebiotika vyznačující se tím, že obsahuje 10 až 30 % hmotn. sušeného kravského kolostra, 1 až 15 % hmotn. lyofilizované základní jogurtové kultury, 1 až 10 % hmotn. lyofilizovaných probiotických bakterií a zbytek do 100 % hmotn. tvoří prebiotikum.

  • Czech name

    Směs pro přípravu domácího jogurtu s obsahem vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií, sušeného kravského kolostra a prebiotika

  • Czech description

    Směs pro přípravu domácího jogurtu s obsahem vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií, sušeného kravského kolostra a prebiotika vyznačující se tím, že obsahuje 10 až 30 % hmotn. sušeného kravského kolostra, 1 až 15 % hmotn. lyofilizované základní jogurtové kultury, 1 až 10 % hmotn. lyofilizovaných probiotických bakterií a zbytek do 100 % hmotn. tvoří prebiotikum.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210376" target="_blank" >QJ1210376: Colostrum as a source of new primary products in food and food supplements characterized by improved dietary properties and high content of natural biologically active substances.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    29707

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)