Wheat bakery in human nutrition
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43903004" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43903004 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pšeničné pečivo v lidské výživě
Original language description
V článku jsou popsány druhy pšeničného (bílého) pečiva v ČR, uveden výživový význam jednotlivých složek pšeničné mouky a porovnány různé druhy pšeničného pečiva s ohledem na jejich glykemický index.
Czech name
Pšeničné pečivo v lidské výživě
Czech description
V článku jsou popsány druhy pšeničného (bílého) pečiva v ČR, uveden výživový význam jednotlivých složek pšeničné mouky a porovnány různé druhy pšeničného pečiva s ohledem na jejich glykemický index.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Potravinářská revue
ISSN
1801-9102
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2016
Issue of the periodical within the volume
4
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
26-30
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—