Image analysis as an objective method for bread crumb evaluation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022239" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022239 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obrazová analýza jako objektivní metoda hodnocení střídy pečiva
Original language description
V dnešní době je analýza obrazu běžně využívána pro hodnocení vzhledu střídy pečiva. V této práci byla technika analýzu obrazu použita pro hodnocení vlivu ročníku produkce maloobchodní mouky na kvalitu laboratorně připraveného pečiva (ročníky 2004-2006).Byl také hodnocen vliv přídavku pěti mléčných složek a deseti komerčních pekařských zlepšovadel na znaky pečiva a jeho střídy připraveného v laboratorních podmínkách.
Czech name
Obrazová analýza jako objektivní metoda hodnocení střídy pečiva
Czech description
V dnešní době je analýza obrazu běžně využívána pro hodnocení vzhledu střídy pečiva. V této práci byla technika analýzu obrazu použita pro hodnocení vlivu ročníku produkce maloobchodní mouky na kvalitu laboratorně připraveného pečiva (ročníky 2004-2006).Byl také hodnocen vliv přídavku pěti mléčných složek a deseti komerčních pekařských zlepšovadel na znaky pečiva a jeho střídy připraveného v laboratorních podmínkách.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Proceedings of the 5th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience
ISBN
978-80-86238-72-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
40
Pages from-to
—
Publisher name
Česká společnost chemická
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Nov 11, 2009
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—