Increased colloidal stability of beer by application of stabilizer and application of microfiltration for Czech-type beer filtration
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F18%3A43917369" target="_blank" >RIV/60461373:22330/18:43917369 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zvýšení koloidní stability piva pomocí aplikace stabilizačního prostředku a Aplikace mikrofiltrace pro filtraci piva českého typu
Original language description
Byly zkoumány vlivy nové varny na přirozenou koloidní stabilitu vyrobené mladiny a piva a byla vypracována metoda předpovědi koloidní stability piva na základě obsahu prekurzorů koloidního zákalu. U mikrofiltrace byly zkoumány vlivy složení piva na filtrovatelnost a byly hledány klíčové vlivy , které způsobují zhoršení trvanlivosti piva.
Czech name
Zvýšení koloidní stability piva pomocí aplikace stabilizačního prostředku a Aplikace mikrofiltrace pro filtraci piva českého typu
Czech description
Byly zkoumány vlivy nové varny na přirozenou koloidní stabilitu vyrobené mladiny a piva a byla vypracována metoda předpovědi koloidní stability piva na základě obsahu prekurzorů koloidního zákalu. U mikrofiltrace byly zkoumány vlivy složení piva na filtrovatelnost a byly hledány klíčové vlivy , které způsobují zhoršení trvanlivosti piva.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2018
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.