Innovation in the production of fermented products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919960" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919960 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Inovace ve výrobě fermentovaných výrobků
Original language description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností OLMA a.s. (2015 - 2019). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie výroby a balení a zavedení výroby nových fermentovaných mléčných výrobků. V rámci spolupráce byl vypracován projekt technologie, vývoj receptury a laboratorní ověření technologie výroby fermentovaných mléčných výrobků s nízkým obsahem laktosy, jogurtů, jogurtových nápojů, zakysané smetany a jogurtu se zvýšeným obsahem bílkovin. V rámci poloprovozních zkoušek byl provedeno ověření podmínek výroby a posouzení vlastností fermentovaných mléčných výrobků s inovovaným balením.
Czech name
Inovace ve výrobě fermentovaných výrobků
Czech description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností OLMA a.s. (2015 - 2019). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie výroby a balení a zavedení výroby nových fermentovaných mléčných výrobků. V rámci spolupráce byl vypracován projekt technologie, vývoj receptury a laboratorní ověření technologie výroby fermentovaných mléčných výrobků s nízkým obsahem laktosy, jogurtů, jogurtových nápojů, zakysané smetany a jogurtu se zvýšeným obsahem bílkovin. V rámci poloprovozních zkoušek byl provedeno ověření podmínek výroby a posouzení vlastností fermentovaných mléčných výrobků s inovovaným balením.
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2019
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Internal product ID
15/001/16220/671/000004
Numerical identification
15/001/16220/671/000004
Technical parameters
Smlouva o řešení projektu "Inovace ve výrobě fermentovaných výrobků"
Economical parameters
Rozšíření sortimentu fementovaých mléčných výrobků
Application category by cost
—
Owner IČO
60461373
Owner name
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)
Licence fee requirement
—
Web page
—