All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Effect of processing and storage of vegetables on levels of bioactive compounds and sensory assessment of quality

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43925312" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43925312 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv zpracování a skladování zeleniny na hladiny bioaktivních látek a senzorické posouzení kvality

  • Original language description

    Cílem studie bylo posoudit vliv dlouhodobého skladování mraženého špenátu a hrášku na hladiny biologicky aktivních látek. Mražená zelenina sklizená ve správnou dobu si dokáže udržet stejnou kvalitu jako čerstvá. Zelenina je sklízena dokonale zralá a je šetrně zpracovaná ve velmi krátkém čase po sklizni, tak si v sobě uchovává charakteristickou chuť, vůni, barvu, texturu a vitamíny. Tato zelenina je dostupná po celý rok a také její cena je nižší ve srovnání s čerstvou. Obsah živin je monitorován po celou dobu trvanlivosti výrobku.

  • Czech name

    Vliv zpracování a skladování zeleniny na hladiny bioaktivních látek a senzorické posouzení kvality

  • Czech description

    Cílem studie bylo posoudit vliv dlouhodobého skladování mraženého špenátu a hrášku na hladiny biologicky aktivních látek. Mražená zelenina sklizená ve správnou dobu si dokáže udržet stejnou kvalitu jako čerstvá. Zelenina je sklízena dokonale zralá a je šetrně zpracovaná ve velmi krátkém čase po sklizni, tak si v sobě uchovává charakteristickou chuť, vůni, barvu, texturu a vitamíny. Tato zelenina je dostupná po celý rok a také její cena je nižší ve srovnání s čerstvou. Obsah živin je monitorován po celou dobu trvanlivosti výrobku.

Classification

  • Type

    V<sub>souhrn</sub> - Summary research report

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    10700 - Other natural sciences

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Number of pages

    16

  • Place of publication

    neuveden

  • Publisher/client name

    Orkla Foods Česko a Slovensko a. s.

  • Version