All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Influence of Invert in Beet on Sugar Losses in Molasses and White Sugar Yield

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F23%3A43928039" target="_blank" >RIV/60461373:22330/23:43928039 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2023/PDF/156-159.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2023/PDF/156-159.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv redukujících látek (invertu) v řepě na ztráty cukru v melase a výtěžnost bílého cukru

  • Original language description

    Analýza obsahu redukujících látek (invertu) při přejímce řepy je velice důležitým ukazatelem technologické hodnoty řepy. Dosud používané vzorce pro výpočet ztrát cukru v melase neberou v úvahu kolísající obsah redukujících látek ve zpracovávané řepě a jejich negativní vliv na výtěžnost cukru. Zahrnutí obsahu redukujících látek jako dalšího parametru do výpočtu ztrát cukru v melase a tím i výtěžnosti cukru je velkým pokrokem směrem k predikci technologických efektů při kolísající kvalitě řepy, zvláště při dlouhých kampaních a zpracování poškozené řepy.

  • Czech name

    Vliv redukujících látek (invertu) v řepě na ztráty cukru v melase a výtěžnost bílého cukru

  • Czech description

    Analýza obsahu redukujících látek (invertu) při přejímce řepy je velice důležitým ukazatelem technologické hodnoty řepy. Dosud používané vzorce pro výpočet ztrát cukru v melase neberou v úvahu kolísající obsah redukujících látek ve zpracovávané řepě a jejich negativní vliv na výtěžnost cukru. Zahrnutí obsahu redukujících látek jako dalšího parametru do výpočtu ztrát cukru v melase a tím i výtěžnosti cukru je velkým pokrokem směrem k predikci technologických efektů při kolísající kvalitě řepy, zvláště při dlouhých kampaních a zpracování poškozené řepy.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2023

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    LISTY CUKROVARNICKE A REPARSKE

  • ISSN

    1210-3306

  • e-ISSN

    1805-9708

  • Volume of the periodical

    139

  • Issue of the periodical within the volume

    4

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    156-159

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database