All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Thermized curd cheese spread with whey

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F24%3A43930787" target="_blank" >RIV/60461373:22330/24:43930787 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/26722861:_____/24:N0000034

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.gov.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0038/uv038307.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.gov.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0038/uv038307.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Termizovaná tvarohová pomazánka se syrovátkou

  • Original language description

    Technické řešení se týká termizované tvarohové pomazánky s přídavkem kyselé syrovátky fermentované bakteriemi mléčného kvašení produkujícími exopolysacharidy. Termizovaná tvarohová pomazánka se syrovátkou vyznačující se tím, že obsahuje 55,0 až 75,0 % hmotn. tvarohu, 20,0 až 38,0 % hmotn. kyselé syrovátky fermentované kmenem Lactiplantibacillus plantarum CCDM 1126, 0,5 až 1,2 % hmotn. chloridu sodného, 0,1 až 1,0 % hmotn. stabilizátoru a zbytek do 100 % hmotn. tvoří smetana.

  • Czech name

    Termizovaná tvarohová pomazánka se syrovátkou

  • Czech description

    Technické řešení se týká termizované tvarohové pomazánky s přídavkem kyselé syrovátky fermentované bakteriemi mléčného kvašení produkujícími exopolysacharidy. Termizovaná tvarohová pomazánka se syrovátkou vyznačující se tím, že obsahuje 55,0 až 75,0 % hmotn. tvarohu, 20,0 až 38,0 % hmotn. kyselé syrovátky fermentované kmenem Lactiplantibacillus plantarum CCDM 1126, 0,5 až 1,2 % hmotn. chloridu sodného, 0,1 až 1,0 % hmotn. stabilizátoru a zbytek do 100 % hmotn. tvoří smetana.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK22010186" target="_blank" >QK22010186: Postbiotics, bacterial exopolysaccharides and new oligosaccharides for functional synbiotic fermented products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2024

  • Confidentiality

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    38307

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Praha; Vysoká škola chemické technologická v Praze; Bohušovická mlékárna a.s.

  • Method of use

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence