Thermized curd cheese spread with whey
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F24%3A43930787" target="_blank" >RIV/60461373:22330/24:43930787 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/26722861:_____/24:N0000034
Result on the web
<a href="https://isdv.upv.gov.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0038/uv038307.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.gov.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0038/uv038307.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Termizovaná tvarohová pomazánka se syrovátkou
Original language description
Technické řešení se týká termizované tvarohové pomazánky s přídavkem kyselé syrovátky fermentované bakteriemi mléčného kvašení produkujícími exopolysacharidy. Termizovaná tvarohová pomazánka se syrovátkou vyznačující se tím, že obsahuje 55,0 až 75,0 % hmotn. tvarohu, 20,0 až 38,0 % hmotn. kyselé syrovátky fermentované kmenem Lactiplantibacillus plantarum CCDM 1126, 0,5 až 1,2 % hmotn. chloridu sodného, 0,1 až 1,0 % hmotn. stabilizátoru a zbytek do 100 % hmotn. tvoří smetana.
Czech name
Termizovaná tvarohová pomazánka se syrovátkou
Czech description
Technické řešení se týká termizované tvarohové pomazánky s přídavkem kyselé syrovátky fermentované bakteriemi mléčného kvašení produkujícími exopolysacharidy. Termizovaná tvarohová pomazánka se syrovátkou vyznačující se tím, že obsahuje 55,0 až 75,0 % hmotn. tvarohu, 20,0 až 38,0 % hmotn. kyselé syrovátky fermentované kmenem Lactiplantibacillus plantarum CCDM 1126, 0,5 až 1,2 % hmotn. chloridu sodného, 0,1 až 1,0 % hmotn. stabilizátoru a zbytek do 100 % hmotn. tvoří smetana.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK22010186" target="_blank" >QK22010186: Postbiotics, bacterial exopolysaccharides and new oligosaccharides for functional synbiotic fermented products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2024
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Patent/design ID
38307
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Praha; Vysoká škola chemické technologická v Praze; Bohušovická mlékárna a.s.
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence