Sugar technology - Part I.: Word of introduction to our series
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F24%3A43931354" target="_blank" >RIV/60461373:22330/24:43931354 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2024/PDF/42-43.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2024/PDF/42-43.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Slovo úvodem k seriálu
Original language description
Seriál Cukrovarnická technologie, který tímto úvodem zahajujeme, vychází z rukopisu inovovaných skript Technologie cukru, vytvořených kolektivem autorů na Ústavu sacharidů a cereálií na FPBT Vysoké školy chemicko-technologické v Praze v letech 2022 – 2023.
Czech name
Slovo úvodem k seriálu
Czech description
Seriál Cukrovarnická technologie, který tímto úvodem zahajujeme, vychází z rukopisu inovovaných skript Technologie cukru, vytvořených kolektivem autorů na Ústavu sacharidů a cereálií na FPBT Vysoké školy chemicko-technologické v Praze v letech 2022 – 2023.
Classification
Type
J<sub>imp</sub> - Article in a specialist periodical, which is included in the Web of Science database
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2024
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
LISTY CUKROVARNICKE A REPARSKE
ISSN
1210-3306
e-ISSN
1805-9708
Volume of the periodical
140
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
42-43
UT code for WoS article
001187902600007
EID of the result in the Scopus database
—