Characterization of casein phosphopeptides in cheese extracts using a combination of immobilized metal chelate affinity and reversed-phase high perform
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0001417" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0001417 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Characterization of casein phosphopeptides in cheese extracts using a combination of immobilized metal chelate affinity and reversed-phase high perform
Original language description
Kombinace metal chelátové chromatografie a chromatografie na reverzní fázi byla použita pro izolaci fosforylovaných peptidů z extraktů sýrů. Koncentrace fosfopeptidů byla sledována ve vzorcích zrajících různou dobu a s různou aktivitou kyselé fos
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Advances in Food Sciences
ISSN
1431-7737
e-ISSN
—
Volume of the periodical
21
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
DE - GERMANY
Number of pages
5
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—