All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Production of lantibiotic nisin by Lactococcus lactis subsp. lactis.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002531" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002531 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Produkce lantibiotika nisinu u Lactococcus lactis subsp. lactis.

  • Original language description

    Testování schopnosti fermentace uhlíkatých substrátů, rezistence k antibiotikům a produkce nisinu u 10 nisin produkčních kmenů Lactococcus lactis subsp. lactis.

  • Czech name

    Produkce lantibiotika nisinu u Lactococcus lactis subsp. lactis.

  • Czech description

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    1999

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Celostátní přehlídky sýrů Praha 1999, Sborník a výsledky přehlídek (abstrakt)

  • ISBN

    80-86238-02-04

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    1

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Česká společnost chemická

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article