Characterisation of Lactococcus lactis susbs. lactis and Lactococcus lactis susbs. cremoris from the genotypical point of view.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015557" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015557 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Charakterizace kmenů Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris z genotypového hlediska.
Original language description
Pro genotypické rozlišení poddruhů lactis a cremoris mebyla metoda FISH vhodná. PCR byla vhodná pouze pro genotypické rozlišení kmenů Lactococcus lactis produkujících nebo neprodukujících nisin. Kmeny Lactococcus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactissubsp. cremoris mohou být úspěšně rozlišeny pomocí metody restrikční analýzy genů rRNA nebo metody RAPD (Randomly Amlified Polymorphis DNA).
Czech name
Charakterizace kmenů Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris z genotypového hlediska.
Czech description
Pro genotypické rozlišení poddruhů lactis a cremoris mebyla metoda FISH vhodná. PCR byla vhodná pouze pro genotypické rozlišení kmenů Lactococcus lactis produkujících nebo neprodukujících nisin. Kmeny Lactococcus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactissubsp. cremoris mohou být úspěšně rozlišeny pomocí metody restrikční analýzy genů rRNA nebo metody RAPD (Randomly Amlified Polymorphis DNA).
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů