All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Fenotypics resolution of cotters Lactococcus lactis susbs. lactis and Lactococcus lactis susbs. cremoris.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F05%3A01%3A_3500" target="_blank" >RIV/16193296:_____/05:01:_3500 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:_____/05:01:_3500

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Fenotypické rozlišení poddruhu Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris.

  • Original language description

    Publikace ve forme posteru a plného znení ve sborníku. Práce byla zamerena na fenotypickou charakterizaci 20 kmenu Lactococcus lactis kmenu. Na základe fenotypických vlastností byl pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenu bylo urceno jako poddruh lactis.

  • Czech name

    Fenotypické rozlišení poddruhu Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris.

  • Czech description

    Publikace ve forme posteru a plného znení ve sborníku. Práce byla zamerena na fenotypickou charakterizaci 20 kmenu Lactococcus lactis kmenu. Na základe fenotypických vlastností byl pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenu bylo urceno jako poddruh lactis.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QF3163" target="_blank" >QF3163: Utilization of potential of wild strains of lactic acid bacteria in the dairy technology.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Výsledky prehlídek a sborník prednášek semináre Mléko a sýry 2005

  • ISBN

    80-86238-48-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    140-143

  • Publisher name

    Ceská spolecnost chemická

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Jan 1, 2005

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article