Genotypical characterisation of selected strains of Lactococcus lactis susbs. lactis and Lactococcus lactis susbs. cremoris.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016316" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016316 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Genotypická charakterizace vybraných kmenů Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris.
Original language description
Práce byla zaměřena na fenotypickou a genotypickou charakterizaci 20 vybraných kmenů Lactococcus lactis. Z kolekce laktokokových kmenů byl na základě fenotypických vlastností pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako Lactococcus lactis subsp. lactis.
Czech name
Genotypická charakterizace vybraných kmenů Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris.
Czech description
Práce byla zaměřena na fenotypickou a genotypickou charakterizaci 20 vybraných kmenů Lactococcus lactis. Z kolekce laktokokových kmenů byl na základě fenotypických vlastností pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako Lactococcus lactis subsp. lactis.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3163" target="_blank" >QF3163: Utilization of potential of wild strains of lactic acid bacteria in the dairy technology.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů