Bioacidification of wort
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0003667" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0003667 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Bioacidification of wort
Original language description
Bioacidification of wort by lactic acid produced by lactic acid bacteria directly growing in wort.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
Průhonice, ČR
Publisher/client name
Pivovarsko-sladařské dny
Version
—
Carrier ID
—