Using of the Vacuum Cooling in the Bakery Production Control
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F15%3A43899881" target="_blank" >RIV/60461373:22340/15:43899881 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití vakuového chlazení v procesu řízení výroby pekařských výrobků
Original language description
Případová studie vakuového chlazení upečených pekařských výrobků: popis technologie, popis počítačového řídicího systému, podstata algoritmů řízení.
Czech name
Využití vakuového chlazení v procesu řízení výroby pekařských výrobků
Czech description
Případová studie vakuového chlazení upečených pekařských výrobků: popis technologie, popis počítačového řídicího systému, podstata algoritmů řízení.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
JB - Sensors, detecting elements, measurement and regulation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách
ISBN
978-80-7418-232-7
Number of pages of the result
4
Pages from-to
723-726
Number of pages of the book
820
Publisher name
Key Publishing s.r.o.
Place of publication
Ostrava
UT code for WoS chapter
—