Control of Vacuum Pan when Boiling Massecuites
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F16%3A43900006" target="_blank" >RIV/60461373:22340/16:43900006 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22330/16:43900006
Result on the web
<a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2016/PDF/35-38.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2016/PDF/35-38.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Řízení periodického zrniče při svařování cukrovin
Original language description
Článek je rozdělen do dvou kapitol. V první je stručně popsána technologie svařování cukrovin s očkovacími zárodky (tzv. seed). Druhá kapitola je věnována podrobnému popisu řízení svařování v periodickém zrniči, včetně schématu zrniče s vyznačením okruhů měření a řízení a sekvenčního diagramu řízení.
Czech name
Řízení periodického zrniče při svařování cukrovin
Czech description
Článek je rozdělen do dvou kapitol. V první je stručně popsána technologie svařování cukrovin s očkovacími zárodky (tzv. seed). Druhá kapitola je věnována podrobnému popisu řízení svařování v periodickém zrniči, včetně schématu zrniče s vyznačením okruhů měření a řízení a sekvenčního diagramu řízení.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Listy cukrovarnické a řepařské
ISSN
1210-3306
e-ISSN
—
Volume of the periodical
132
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
35-38
UT code for WoS article
000370063200008
EID of the result in the Scopus database
2-s2.0-84955267956