Food falsification - general overview
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F99%3A994268" target="_blank" >RIV/60461373:_____/99:994268 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:_____/99:#0000246
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
10/5.2 Falšování potravin - obecně
Original language description
10/5.2 Falšování potravin - obecně
Czech name
10/5.2 Falšování potravin - obecně
Czech description
10/5.2 Falšování potravin - obecně
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP7146" target="_blank" >EP7146: Evaluation of adulteration of fruit and vegetables products and semiproducts</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Praktická příručka výrobce a prodejce potravin
ISBN
80-86229-05-X
Number of pages of the result
28
Pages from-to
1-28
Number of pages of the book
—
Publisher name
Verlag Dashöfer Praha
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—