Vitality and viability of pitching yeast: methods of assessment and the effect of cellular stress resistance system
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388971%3A_____%2F05%3A00024494" target="_blank" >RIV/61388971:_____/05:00024494 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Vitality and viability of pitching yeast: methods of assessment and the effect of cellular stress resistance system
Original language description
Physiological state and metabolic competence of pitching yeast, i.e. yeast viability and vitality play an important role in beer production
Czech name
Vitalita a viabilita násadních kvasnic: metody posuzování a vliv buněčných systémů pro stresovou rezistenci
Czech description
Fyziologický stav a metabolická kompetence násadních kvasnic, tedy jejich vitalita a viabilita, silně ovlivňují kvalitu konečného produktu při výrobě piva
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EE - Microbiology, virology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
51
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
3-7
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—