Devaluation elements in communication between paramedical workers and patients
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F09%3AA1000WYR" target="_blank" >RIV/61988987:17110/09:A1000WYR - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Devalvační prvky v komunikaci mezi zdravotníky a pacienty
Original language description
Sociální komunikace patří k základní vybavenosti zdravotníků. Je neodmyslitelnou součástí v péči o nemocného člověka. O její efektivnosti rozhodují vždy dvě strany, a to zdravotník a pacient. V klinické praxi má vyšší zodpovědnost za její průběh zdravotnický pracovník. Pokud v komunikaci začnou převládat devalvační prvky, stává se neefektivní a neproduktivní.
Czech name
Devalvační prvky v komunikaci mezi zdravotníky a pacienty
Czech description
Sociální komunikace patří k základní vybavenosti zdravotníků. Je neodmyslitelnou součástí v péči o nemocného člověka. O její efektivnosti rozhodují vždy dvě strany, a to zdravotník a pacient. V klinické praxi má vyšší zodpovědnost za její průběh zdravotnický pracovník. Pokud v komunikaci začnou převládat devalvační prvky, stává se neefektivní a neproduktivní.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
FQ - Public health system, social medicine
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Interní medicína pro praxi
ISSN
1212-7299
e-ISSN
—
Volume of the periodical
11
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
SK - SLOVAKIA
Number of pages
2
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—