Gluten-free recipes - Red lentil and buckwheat salad, Vegetable soup with quinoa, peppers stuffed with buckwheat, Gluten-free soup-chicken broth with buckwheat, Gluten-free pancakes with cottage cheese and blueberries
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F20%3AA2102743" target="_blank" >RIV/61988987:17110/20:A2102743 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/e-casopisy/" target="_blank" >http://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/e-casopisy/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Bezlepkové recepty - Salát z červené čočky a pohanky, Zeleninová polévka s quinoou, papriky plněné pohankou, Bezlepková polévka-kuřecí vývar s pohankou, Bezlepkové lívance s tvarohem a borůvkami
Original language description
Nutriční hodnocení obilovin, pseudoobilovin, luštěnin a výrobků z těchto potravin a jejich využití v bezlepkové stravě. Bezlepkové recepty byly vytvořeny v rámci SGS06 LF 2019-2020 Nutriční hodnocení obilovin, pseudoobilovin, luštěniny a výrobky z těchto potravin a jejich využití v bezlepkových stravě. Hlavní řešitel projektu: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D., Ústav fyziologie a patofyziologie LF OU, významné přispění při tvorbě receptů: spoluřešitelé a studenti oboru Nutriční terapeut LF OU.
Czech name
Bezlepkové recepty - Salát z červené čočky a pohanky, Zeleninová polévka s quinoou, papriky plněné pohankou, Bezlepková polévka-kuřecí vývar s pohankou, Bezlepkové lívance s tvarohem a borůvkami
Czech description
Nutriční hodnocení obilovin, pseudoobilovin, luštěnin a výrobků z těchto potravin a jejich využití v bezlepkové stravě. Bezlepkové recepty byly vytvořeny v rámci SGS06 LF 2019-2020 Nutriční hodnocení obilovin, pseudoobilovin, luštěniny a výrobky z těchto potravin a jejich využití v bezlepkových stravě. Hlavní řešitel projektu: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D., Ústav fyziologie a patofyziologie LF OU, významné přispění při tvorbě receptů: spoluřešitelé a studenti oboru Nutriční terapeut LF OU.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů