All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Gluten-free recipes - Millet pudding, Spaghetti bolognese with lentils, Chickpea curry with rice, Rice pasta with turkey breast, Gluten-free apple strudel with almonds and raisins

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F21%3AA22029EE" target="_blank" >RIV/61988987:17110/21:A22029EE - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/e-casopisy/" target="_blank" >https://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/e-casopisy/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Bezlepkové recepty - Jáhlový nákyp, Boloňské špagety s čočkou, Cizrna na kari s rýží, Rýžové těstoviny s krůtím prsem, Bezlepkový jablečný štrúdl s mandlemi a rozinkami

  • Original language description

    Nutriční hodnocení obilovin, pseudoobilovin, luštěnin a výrobků z těchto potravin a jejich využití v bezlepkové stravě. Bezlepkové recepty byly vytvořeny v rámci SGS06 LF 2019-2020 Nutriční hodnocení obilovin, pseudoobilovin, luštěnin a výrobků z těchto potravin a jejich využití v bezlepkové stravě. Hlavní řešitel projektu: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D., Ústav fyziologie a patofyziologie LF OU, významné přispění při tvorbě receptů: spoluřešitelé a studenti oboru Nutriční terapeut LF OU.

  • Czech name

    Bezlepkové recepty - Jáhlový nákyp, Boloňské špagety s čočkou, Cizrna na kari s rýží, Rýžové těstoviny s krůtím prsem, Bezlepkový jablečný štrúdl s mandlemi a rozinkami

  • Czech description

    Nutriční hodnocení obilovin, pseudoobilovin, luštěnin a výrobků z těchto potravin a jejich využití v bezlepkové stravě. Bezlepkové recepty byly vytvořeny v rámci SGS06 LF 2019-2020 Nutriční hodnocení obilovin, pseudoobilovin, luštěnin a výrobků z těchto potravin a jejich využití v bezlepkové stravě. Hlavní řešitel projektu: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D., Ústav fyziologie a patofyziologie LF OU, významné přispění při tvorbě receptů: spoluřešitelé a studenti oboru Nutriční terapeut LF OU.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2021

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů