All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Project Dipstick

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27510%2F16%3A86099824" target="_blank" >RIV/61989100:27510/16:86099824 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/61989100:27510/17:10238091 RIV/61989100:27510/18:10240625

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Projekt Dipstick

  • Original language description

    Předmětem výzkumného projektu bylo testování atributů piva a jejich vliv na přijetí značky piva. Mezi sledované atributy patřila chuť, vůně, barva, hořkost a plnost piva. Data pro analýzu byla získána prostřednictvím primárního šetření. Jednalo se o testování naslepo (anonymní posuzování výrobku bez znalosti značky). Výběrový soubor tvořilo 200 respondentů. Pomocí korelační analýzy bylo stanoveno, které atributy mají největší vliv na výběr piva doznívání chuti a hořkost piva). V rámci projektu byl rovněž zkoumán vliv segmentačních proměnných (pohlaví, věk, intenzita a frekvence spotřeby piva).

  • Czech name

    Projekt Dipstick

  • Czech description

    Předmětem výzkumného projektu bylo testování atributů piva a jejich vliv na přijetí značky piva. Mezi sledované atributy patřila chuť, vůně, barva, hořkost a plnost piva. Data pro analýzu byla získána prostřednictvím primárního šetření. Jednalo se o testování naslepo (anonymní posuzování výrobku bez znalosti značky). Výběrový soubor tvořilo 200 respondentů. Pomocí korelační analýzy bylo stanoveno, které atributy mají největší vliv na výběr piva doznívání chuti a hořkost piva). V rámci projektu byl rovněž zkoumán vliv segmentačních proměnných (pohlaví, věk, intenzita a frekvence spotřeby piva).

Classification

  • Type

    V<sub>souhrn</sub> - Summary research report

  • CEP classification

    AE - Management, administration and clerical work

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Data specific for result type

  • Number of pages

    60

  • Place of publication

  • Publisher/client name

    Pivovary Staropramen a.s.,

  • Version