Project Dipstick
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27510%2F16%3A86099824" target="_blank" >RIV/61989100:27510/16:86099824 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/61989100:27510/17:10238091 RIV/61989100:27510/18:10240625
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Projekt Dipstick
Original language description
Předmětem výzkumného projektu bylo testování atributů piva a jejich vliv na přijetí značky piva. Mezi sledované atributy patřila chuť, vůně, barva, hořkost a plnost piva. Data pro analýzu byla získána prostřednictvím primárního šetření. Jednalo se o testování naslepo (anonymní posuzování výrobku bez znalosti značky). Výběrový soubor tvořilo 200 respondentů. Pomocí korelační analýzy bylo stanoveno, které atributy mají největší vliv na výběr piva doznívání chuti a hořkost piva). V rámci projektu byl rovněž zkoumán vliv segmentačních proměnných (pohlaví, věk, intenzita a frekvence spotřeby piva).
Czech name
Projekt Dipstick
Czech description
Předmětem výzkumného projektu bylo testování atributů piva a jejich vliv na přijetí značky piva. Mezi sledované atributy patřila chuť, vůně, barva, hořkost a plnost piva. Data pro analýzu byla získána prostřednictvím primárního šetření. Jednalo se o testování naslepo (anonymní posuzování výrobku bez znalosti značky). Výběrový soubor tvořilo 200 respondentů. Pomocí korelační analýzy bylo stanoveno, které atributy mají největší vliv na výběr piva doznívání chuti a hořkost piva). V rámci projektu byl rovněž zkoumán vliv segmentačních proměnných (pohlaví, věk, intenzita a frekvence spotřeby piva).
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
AE - Management, administration and clerical work
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2016
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Number of pages
60
Place of publication
—
Publisher/client name
Pivovary Staropramen a.s.,
Version
—