Foodborne illness caused by bacteria
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15110%2F09%3A00009481" target="_blank" >RIV/61989592:15110/09:00009481 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Alimentární infekce způsobené baktériemi
Original language description
Přes stále se zvyšující úroveň hygieny potravin v České republice i ostatních členských státech Evropské unie představují i na počátku 21. století původci alimentárních infekcí přenosných ze zvířat na člověka velký problém v humánní i veterinární medicíně.
Czech name
Alimentární infekce způsobené baktériemi
Czech description
Přes stále se zvyšující úroveň hygieny potravin v České republice i ostatních členských státech Evropské unie představují i na počátku 21. století původci alimentárních infekcí přenosných ze zvířat na člověka velký problém v humánní i veterinární medicíně.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EE - Microbiology, virology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1B53018" target="_blank" >1B53018: Microorganisms from the animal environment in the system of food safety and of antimicrobial resistance monitoring</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Klinická mikrobiologie a infekční lékařství
ISSN
1211-264X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
15
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—