Pathogenic Yeast Species Identification Based on Analysis of Melting Temperature of Fingerprinting Productsof Fingerprinting Products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15110%2F09%3A00009820" target="_blank" >RIV/61989592:15110/09:00009820 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Druhová identifikace patogenních kvasinek založená na analýze teploty tání produktů fingerprintingu
Original language description
Hlavním cílem této práce bylo uzpůsobit metodu McRAPD, založenou na analýze tání RAPD produktů, pro rutinní druhovou identifikaci patogenních kvasinek, které se mohou lišit v citlivosti k antimykotikům. Také byla testována použitelnost McRAPD pro vnitrodruhovou typizaci kvasinek ve srovnání s karyotypizací izolátů pomocí PFGE.
Czech name
Druhová identifikace patogenních kvasinek založená na analýze teploty tání produktů fingerprintingu
Czech description
Hlavním cílem této práce bylo uzpůsobit metodu McRAPD, založenou na analýze tání RAPD produktů, pro rutinní druhovou identifikaci patogenních kvasinek, které se mohou lišit v citlivosti k antimykotikům. Také byla testována použitelnost McRAPD pro vnitrodruhovou typizaci kvasinek ve srovnání s karyotypizací izolátů pomocí PFGE.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
EB - Genetics and molecular biology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/NR8365" target="_blank" >NR8365: Pathogenic yeast species identification based on analysis of melting temperature of fingerprinting products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů