Microbial terroir
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15110%2F14%3A33151386" target="_blank" >RIV/61989592:15110/14:33151386 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mikrobiální terroir
Original language description
Koncept terroir je obtížné studovat vědecky (Van Leeuwen, 2006), protože se jedná o interakci vyššího řádu, interakci mezi makro/mezo/topoklimatem, půdou, révovou odrůdou, vinohradníkem a vinařem. Není možné zapomínat, že francouzské slovo terroir (rodnáhrouda) začalo mít specifický enologický význam v rámci konkurenčního boje mezi vinaři.
Czech name
Mikrobiální terroir
Czech description
Koncept terroir je obtížné studovat vědecky (Van Leeuwen, 2006), protože se jedná o interakci vyššího řádu, interakci mezi makro/mezo/topoklimatem, půdou, révovou odrůdou, vinohradníkem a vinařem. Není možné zapomínat, že francouzské slovo terroir (rodnáhrouda) začalo mít specifický enologický význam v rámci konkurenčního boje mezi vinaři.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EB - Genetics and molecular biology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Volume of the periodical
107
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
34-35
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—