French evening about wine, cheese and sausage
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15210%2F11%3A33117472" target="_blank" >RIV/61989592:15210/11:33117472 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
francouzština
Original language name
Une soirée française - vins, fromages, saucissons
Original language description
Le but du workshop était de présenter la gastronomie française, d'offrir la possibilité d'apprendre a servir le fromage, le saucisson avec le vin, de souligner la diversité culturelle régionale et d'enrichir le vocabulaire français des participants.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
AI - Linguistics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Olomouc
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
43
Foreign attendee count
4
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce