There is a beauty in simplicity: anthocyanins in red wine
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F04%3A00002049" target="_blank" >RIV/61989592:15310/04:00002049 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
V jednoduchosti je krása: anthokyaniny v červeném víně
Original language description
Anthokyaniny v révě vinné mají jednodušší strukturu než u jiných vyšších rostlin. Zastoupení anthokyaninů určuje barvu vína. Stárnutím vína dochází ke kondenzačním reakcím a produkty těchto reakcí barvu stabilizují. Studium tvorby a přeměn anthokyaninů může významně přispět k optimalizaci technologie výroby červených vín.
Czech name
V jednoduchosti je krása: anthokyaniny v červeném víně
Czech description
Anthokyaniny v révě vinné mají jednodušší strukturu než u jiných vyšších rostlin. Zastoupení anthokyaninů určuje barvu vína. Stárnutím vína dochází ke kondenzačním reakcím a produkty těchto reakcí barvu stabilizují. Studium tvorby a přeměn anthokyaninů může významně přispět k optimalizaci technologie výroby červených vín.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
CE - Biochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Volume of the periodical
97
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
280-281
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—