Determination of fytic acid in barley
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F14%3A33151893" target="_blank" >RIV/61989592:15310/14:33151893 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení kyseliny fytové v ječmeni
Original language description
Výzkum byl zaměřen na vývoj a optimalizaci metody vhodné pro stanovení kyseliny fytové v ječmeni. Práce zahrnovala také vývoj metody pro extrakci kyseliny fytové ze vzorku ječmene.
Czech name
Stanovení kyseliny fytové v ječmeni
Czech description
Výzkum byl zaměřen na vývoj a optimalizaci metody vhodné pro stanovení kyseliny fytové v ječmeni. Práce zahrnovala také vývoj metody pro extrakci kyseliny fytové ze vzorku ječmene.
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2014
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Number of pages
3
Place of publication
—
Publisher/client name
Ústav experimentální botaniky AV ČR, v.v.i.
Version
—