Specificity of the bakery market
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F06%3A00095132" target="_blank" >RIV/62156489:43110/06:00095132 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Specifika pekárenského oboru
Original language description
Příspěvek analyzuje nejvýznamnější problémy tuzemského pekárenství. Zaměřuje se především na rostoucí ceny vstupů a příliš nízké ceny pekárenské produkce. Je součástí Výzkumného záměru MSM 6215648904, řešeného na PEF MZLU v Brně.
Czech name
Specifika pekárenského oboru
Czech description
Příspěvek analyzuje nejvýznamnější problémy tuzemského pekárenství. Zaměřuje se především na rostoucí ceny vstupů a příliš nízké ceny pekárenské produkce. Je součástí Výzkumného záměru MSM 6215648904, řešeného na PEF MZLU v Brně.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AE - Management, administration and clerical work
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Agroregion 2006 Zvyšování konkurenceschopnosti v zemědělství
ISBN
80-7040-871-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
74-78
Publisher name
JČU v Českých Budějovicích
Place of publication
České Budějovice
Event location
JČU České Budějovice
Event date
Aug 24, 2006
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—