Phthalates in our foods and possible prevention
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401034" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401034 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výskyt ftalátů v našich potravinách a možnosti prevence
Original language description
Autor shrnuje údaje o výskytu ftalátů v obalech potravin a živočišných tkáních (svalovina kuřat, podkožní tuk prasat, kuřecí tuk a ledvinový tuk hovězí). Byla nalezena korelace mezi obsahem ftalátů v krmivu a tkáních porážkových zvířat. Hlavní ochrana jekontrola obsahu ftalátů v krmivech.
Czech name
Výskyt ftalátů v našich potravinách a možnosti prevence
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
55
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—