Firmness and weight of eggs during eggs laying
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401047" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401047 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pevnost a hmotnost vajec v průběhu snášky
Original language description
Zhodnoceny byly vlivy prvovýroby vajec na jakost vajec. Byly zdůrazněny možnosti zlepšení pevnosti a čistoty vajec od počátku až ke konci snáškového období slepic.
Czech name
Pevnost a hmotnost vajec v průběhu snášky
Czech description
—
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
Dům techniky Ostrava
Publisher/client name
9. ročník mezinárodní konference Jakost 2000
Version
—
Carrier ID
—