Effect of chosen parameters of sheep milk on rennetability and quality of rennet curdling.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00004716" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00004716 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv vybraných ukazatelů ovčího mléka na syřitelnost a jakost sýřeniny.
Original language description
Vliv vybraných ukazatelů ovčího mléka na syřitelnost a jakost sýřeniny.
Czech name
Vliv vybraných ukazatelů ovčího mléka na syřitelnost a jakost sýřeniny.
Czech description
Vliv vybraných ukazatelů ovčího mléka na syřitelnost a jakost sýřeniny.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník souhrnů sdělení XXXII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
80-7157-839-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
20-21
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—