Technological and nutritional aspects of tench (tinca tinca L.) culture.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00006467" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00006467 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Technologické a nutriční aspekty chovu lína obecného (Tinca tinca L.)
Original language description
Příspěvek obsahuje souhrn poznatků z oblasti technologie produkce lína obecného v různých podmínkách chovu se zaměřením na jeho výživu.
Czech name
Technologické a nutriční aspekty chovu lína obecného (Tinca tinca L.)
Czech description
Příspěvek obsahuje souhrn poznatků z oblasti technologie produkce lína obecného v různých podmínkách chovu se zaměřením na jeho výživu.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GL - Fishery
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF4118" target="_blank" >QF4118: Development of fish production combining pond cultures and technical aquacultures.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Bulletin VÚRH Vodňany
ISSN
0007-389X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
41
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
12
Pages from-to
32-43
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—