Technique for food commodities finishing
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00087280" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00087280 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Technika pro vícekomoditní potravinářské finalizace
Original language description
Do většiny potravinářských oborů pronikají procesy sušení, chlazení a mražení surovin potravin a potravin. Proto se tato kapitola zabývá těmito procesy a příslušnou technikou tj. sušárnami potravin, chladírnami a mrazírnami potravin.
Czech name
Technika pro vícekomoditní potravinářské finalizace
Czech description
Do většiny potravinářských oborů pronikají procesy sušení, chlazení a mražení surovin potravin a potravin. Proto se tato kapitola zabývá těmito procesy a příslušnou technikou tj. sušárnami potravin, chladírnami a mrazírnami potravin.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Potravinářská technika
ISBN
80-8073-410-0
Number of pages of the result
91
Pages from-to
31-121
Number of pages of the book
—
Publisher name
FVT
Place of publication
—
UT code for WoS chapter
—