Sensory properties of Olomouc cheese
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F07%3A00108512" target="_blank" >RIV/62156489:43210/07:00108512 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorické vlastnosti Olomouckých tvarůžků
Original language description
Optimálně zralý sýr je typický nejen svou chutí a aromatem, ale i texturou. U tvarůžků byly stanoveny senzorické vlastnosti a byla provedena texturní analýza. Preferenčním testem pomocí slovní bodové stupnice byla hodnocena: vůně, barva, vzhled, stupeň prozrání, konzistence a chuť.
Czech name
Senzorické vlastnosti Olomouckých tvarůžků
Czech description
Optimálně zralý sýr je typický nejen svou chutí a aromatem, ale i texturou. U tvarůžků byly stanoveny senzorické vlastnosti a byla provedena texturní analýza. Preferenčním testem pomocí slovní bodové stupnice byla hodnocena: vůně, barva, vzhled, stupeň prozrání, konzistence a chuť.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků IV
ISBN
978-80-7375-057-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
47-49
Publisher name
MZLU
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—