Sensory evaluation of differently aged cheese
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401008" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401008 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorické hodnocení různě starých eidamských sýrů
Original language description
Sensorické hodnocení různě starých eidamských sýrů, vliv zrání na texturu a ostatní senzorické vlastnosti, preference sýrů.
Czech name
Senzorické hodnocení různě starých eidamských sýrů
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XXXI. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
—
Publisher name
Česká společnost chemická
Place of publication
Skalský Dvůr
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—