The differences in beef quality of bulls, heifers and steers among the SEUROP system
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F09%3A00146594" target="_blank" >RIV/62156489:43210/09:00146594 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Diference v kvalitě hovězího masa býků, jalovic a volů mezi třídami zmasilosti systému SEUROP
Original language description
V práci byla porovnávána kvalita hovězího masa býků, jalovic a volu zařazených do třídy zmasilosti "U" a "R".
Czech name
Diference v kvalitě hovězího masa býků, jalovic a volů mezi třídami zmasilosti systému SEUROP
Czech description
V práci byla porovnávána kvalita hovězího masa býků, jalovic a volu zařazených do třídy zmasilosti "U" a "R".
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B06107" target="_blank" >2B06107: Standardisation of evaluation cattle carcass bodies by aparative methods according to SEUROP system</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Den masa 2009
ISBN
978-80-213-2005-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
ČZU Praha
Place of publication
Praha
Event location
ČUZ Praha
Event date
Jan 1, 2009
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—