Potentials of NIR Spectroscopy in Meat Industry
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F10%3A00159968" target="_blank" >RIV/62156489:43210/10:00159968 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Potentials of NIR Spectroscopy in Meat Industry - Možnosti využití NIR spektroskopie v masném průmyslu
Original language description
NIR spektrometrie je vhodnou metodou pro zjišťování kvantitativních ukazatelů kvality masa, ale může sloužit i pro zjišťování některých senzorických parametrů. Výhodou je rachlost metody a její nedestruktivnost.
Czech name
Potentials of NIR Spectroscopy in Meat Industry - Možnosti využití NIR spektroskopie v masném průmyslu
Czech description
NIR spektrometrie je vhodnou metodou pro zjišťování kvantitativních ukazatelů kvality masa, ale může sloužit i pro zjišťování některých senzorických parametrů. Výhodou je rachlost metody a její nedestruktivnost.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Volume of the periodical
—
Issue of the periodical within the volume
104
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—