All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

A content of intramuscular fat in hybrid carcass pigs (CLW x CL) x D

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F10%3A00160369" target="_blank" >RIV/62156489:43210/10:00160369 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Obsah intramuskulárního tuku jatečných prasat hybridní kombinace (ČBU x ČL) x D

  • Original language description

    Cílem pokusu bylo zjistit hodnoty intramuskulárního tuku jatečných prasat testované hybridní kombinace (ČBU x ČL) x D. Laboratorně stanovená hodnota obsahu intramuskulárního tuku u pokusných jatečných prasat (n=30) byla 2,71 %, což vypovídá o velmi dobrých chuťových vlastností vepřového masa, jelikož na základě degustačních testů se doporučuje 2,5% podíl intramuskulárního tuku v nejdelším zádovém svalu. U vepříků byly zaznamenány v našem sledování vyšší naměřené hodnoty oproti prasničkám. U vepříků bylstanoven 2,9% obsah intramuskulárního tuku na rozdíl od prasniček, kde to činilo 2,53 %.

  • Czech name

    Obsah intramuskulárního tuku jatečných prasat hybridní kombinace (ČBU x ČL) x D

  • Czech description

    Cílem pokusu bylo zjistit hodnoty intramuskulárního tuku jatečných prasat testované hybridní kombinace (ČBU x ČL) x D. Laboratorně stanovená hodnota obsahu intramuskulárního tuku u pokusných jatečných prasat (n=30) byla 2,71 %, což vypovídá o velmi dobrých chuťových vlastností vepřového masa, jelikož na základě degustačních testů se doporučuje 2,5% podíl intramuskulárního tuku v nejdelším zádovém svalu. U vepříků byly zaznamenány v našem sledování vyšší naměřené hodnoty oproti prasničkám. U vepříků bylstanoven 2,9% obsah intramuskulárního tuku na rozdíl od prasniček, kde to činilo 2,53 %.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GI - Farm animal breeding and farm animal pedigree breeding

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Šlechtění na masnou užitkovost a aktuální otázky produkce jatečných zvířat

  • ISBN

    978-80-7375-430-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    161-164

  • Publisher name

    Mendelu

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Mendelu

  • Event date

    Jan 1, 2010

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article