XXXVIIth Seminar of the Food Quality and Foodstuff - Ingr's days 2011
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00174084" target="_blank" >RIV/62156489:43210/11:00174084 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
XXXVII. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2011
Original language description
Tradičně se v březnu u příležitosti veletrhů SALIMA nebo G+H koná v aule Mendelovy univerzity v Brně Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin. Seminář, který je konferenčního typu, se zabývá problematikou jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin a surovin rostlinného a živočišného původu ve všech souvislostech. Na programu bývají vyžádané přednášky, přednášená sdělení a plakátová sdělení. Na počátku března se v rámci Ingrových dnů 2011 konal na Mendelově univerzitě v Brně sedmatřicátý ročníkSemináře o jakosti potravin a potravinových surovin. Na úvod hosty přivítal prorektor Mendelovy univerzity v Brně doc. Ing. Miroslav Havlíček, CSc. První sekci otevřel přednáškou docent Jiří Ruprich z Odboru hygieny výživy a bezpečnosti potravin v Brně (SZÚ v Praze) na téma Potraviny, výživa a zdraví. Shrnul jednotlivé přístupy k hodnocení potravin, které se liší již třeba geograficky, a to i v rámci EU. Komentoval, jakým způsobem mají média vliv na veřejné mínění s uvedením známých kauz
Czech name
XXXVII. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2011
Czech description
Tradičně se v březnu u příležitosti veletrhů SALIMA nebo G+H koná v aule Mendelovy univerzity v Brně Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin. Seminář, který je konferenčního typu, se zabývá problematikou jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin a surovin rostlinného a živočišného původu ve všech souvislostech. Na programu bývají vyžádané přednášky, přednášená sdělení a plakátová sdělení. Na počátku března se v rámci Ingrových dnů 2011 konal na Mendelově univerzitě v Brně sedmatřicátý ročníkSemináře o jakosti potravin a potravinových surovin. Na úvod hosty přivítal prorektor Mendelovy univerzity v Brně doc. Ing. Miroslav Havlíček, CSc. První sekci otevřel přednáškou docent Jiří Ruprich z Odboru hygieny výživy a bezpečnosti potravin v Brně (SZÚ v Praze) na téma Potraviny, výživa a zdraví. Shrnul jednotlivé přístupy k hodnocení potravin, které se liší již třeba geograficky, a to i v rámci EU. Komentoval, jakým způsobem mají média vliv na veřejné mínění s uvedením známých kauz
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
22
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
11-12
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—