All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

XXXVIIth Seminar of the Food Quality and Foodstuff - Ingr's days 2011

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00174084" target="_blank" >RIV/62156489:43210/11:00174084 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    XXXVII. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2011

  • Original language description

    Tradičně se v březnu u příležitosti veletrhů SALIMA nebo G+H koná v aule Mendelovy univerzity v Brně Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin. Seminář, který je konferenčního typu, se zabývá problematikou jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin a surovin rostlinného a živočišného původu ve všech souvislostech. Na programu bývají vyžádané přednášky, přednášená sdělení a plakátová sdělení. Na počátku března se v rámci Ingrových dnů 2011 konal na Mendelově univerzitě v Brně sedmatřicátý ročníkSemináře o jakosti potravin a potravinových surovin. Na úvod hosty přivítal prorektor Mendelovy univerzity v Brně doc. Ing. Miroslav Havlíček, CSc. První sekci otevřel přednáškou docent Jiří Ruprich z Odboru hygieny výživy a bezpečnosti potravin v Brně (SZÚ v Praze) na téma Potraviny, výživa a zdraví. Shrnul jednotlivé přístupy k hodnocení potravin, které se liší již třeba geograficky, a to i v rámci EU. Komentoval, jakým způsobem mají média vliv na veřejné mínění s uvedením známých kauz

  • Czech name

    XXXVII. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2011

  • Czech description

    Tradičně se v březnu u příležitosti veletrhů SALIMA nebo G+H koná v aule Mendelovy univerzity v Brně Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin. Seminář, který je konferenčního typu, se zabývá problematikou jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin a surovin rostlinného a živočišného původu ve všech souvislostech. Na programu bývají vyžádané přednášky, přednášená sdělení a plakátová sdělení. Na počátku března se v rámci Ingrových dnů 2011 konal na Mendelově univerzitě v Brně sedmatřicátý ročníkSemináře o jakosti potravin a potravinových surovin. Na úvod hosty přivítal prorektor Mendelovy univerzity v Brně doc. Ing. Miroslav Havlíček, CSc. První sekci otevřel přednáškou docent Jiří Ruprich z Odboru hygieny výživy a bezpečnosti potravin v Brně (SZÚ v Praze) na téma Potraviny, výživa a zdraví. Shrnul jednotlivé přístupy k hodnocení potravin, které se liší již třeba geograficky, a to i v rámci EU. Komentoval, jakým způsobem mají média vliv na veřejné mínění s uvedením známých kauz

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    22

  • Issue of the periodical within the volume

    2

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

    11-12

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database