Comparison of chemical analysis of "Olomoucké tvarůžky" according to their location during the process of ripening
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00234686" target="_blank" >RIV/62156489:43210/11:00234686 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2011/mendelnet_2011_fulltext.pdf" target="_blank" >https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2011/mendelnet_2011_fulltext.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Porovnání chemických parametrů olomouckých tvarůžků vzhledem k jejich umístění během zrání
Original language description
Olomoucké tvarůžky jsou odtučněný, pod mazem zrající kyselý sýr, který je produkován z průmyslového tvarohu. Brevibacterium linens, přidávané během výrobního procesu, vytváří zlatožlutý maz na povrchu sýra. Experiment byl založen na sledování změn v chemických parametrech, ovlivněných rozdílným umístěním ve zracím sklepu. Chemickými analýzami bylo stanoveno pH, SH, sušina a obsah soli.
Czech name
Porovnání chemických parametrů olomouckých tvarůžků vzhledem k jejich umístění během zrání
Czech description
Olomoucké tvarůžky jsou odtučněný, pod mazem zrající kyselý sýr, který je produkován z průmyslového tvarohu. Brevibacterium linens, přidávané během výrobního procesu, vytváří zlatožlutý maz na povrchu sýra. Experiment byl založen na sledování změn v chemických parametrech, ovlivněných rozdílným umístěním ve zracím sklepu. Chemickými analýzami bylo stanoveno pH, SH, sušina a obsah soli.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
MendelNet 2011 - Proceedings of International Ph.D. Students Conference
ISBN
978-80-7375-563-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
640-645
Publisher name
Mendel University in Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jan 1, 2011
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
341783400075