Preservation of fodder and use in animal nutrition
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F12%3A00190282" target="_blank" >RIV/62156489:43210/12:00190282 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027014:_____/12:#0001684
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Konzervace krmiv a jejich využití ve výživě zvířat
Original language description
Konzervace krmiv obecně patří k nezbytným technologickým opatřením. Publikace je zaměřena na základní způsoby konzervace krmiv, technologe silážování, úpravy a využití konzervovaných krmiv a jsou zmíněna i zdravotní rizika. Kniha je určena nejen uživatelům v praxi, pracovníkům odborných služeb, ale i pro studenty.
Czech name
Konzervace krmiv a jejich využití ve výživě zvířat
Czech description
Konzervace krmiv obecně patří k nezbytným technologickým opatřením. Publikace je zaměřena na základní způsoby konzervace krmiv, technologe silážování, úpravy a využití konzervovaných krmiv a jsou zmíněna i zdravotní rizika. Kniha je určena nejen uživatelům v praxi, pracovníkům odborných služeb, ale i pro studenty.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
978-80-87091-33-3
Number of pages
307
Publisher name
Baštan
Place of publication
Olomouc
UT code for WoS book
—