Summary of the realization of the Comprehensive training of human resources in dairy
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00200169" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00200169 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Souhrnná informace o realizaci projektu Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství
Original language description
Cílem projektu bylo zlepšit kontinuální nadstavbové vzdělávání perspektivních a vedoucích pracovníků výzkumu, vývoje a inovací pro tvorbu vzdělanostní společnosti v mlékařství, pro zajištění růstu kvality analytické práce a konkurenceschopnosti v oboru apopularizaci spotřeby mléka a mléčných výrobků. Řešení spočívalo ve zlepšování vzdělávání a rozvoje kvalifikovaných lidských zdrojů, ve výzkumu, vývoji a inovacích oboru mlékařství. Cílů bylo dosaženo realizací přednáškové a školicí činnosti prostřednictvím nově vybudovaného specifického profesionálního konsorcia (organizace navrhovatelů projektu) a organizací odborných workshopů v příslušných okruzích mlékařských aktivit. Pro realizaci byly zpracovány programy a osnovy vzdělávací činnosti, metodické postupy, testy znalostí a zpětná vazba prostřednictvím exploratorních dotazníků a vše bylo nebo bude ještě prezentováno na vzdělávacích akcích a akcích publicity a také, což nebylo přímým cílem, ale zároveň se jeví jako velmi žádoucí, i pu
Czech name
Souhrnná informace o realizaci projektu Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství
Czech description
Cílem projektu bylo zlepšit kontinuální nadstavbové vzdělávání perspektivních a vedoucích pracovníků výzkumu, vývoje a inovací pro tvorbu vzdělanostní společnosti v mlékařství, pro zajištění růstu kvality analytické práce a konkurenceschopnosti v oboru apopularizaci spotřeby mléka a mléčných výrobků. Řešení spočívalo ve zlepšování vzdělávání a rozvoje kvalifikovaných lidských zdrojů, ve výzkumu, vývoji a inovacích oboru mlékařství. Cílů bylo dosaženo realizací přednáškové a školicí činnosti prostřednictvím nově vybudovaného specifického profesionálního konsorcia (organizace navrhovatelů projektu) a organizací odborných workshopů v příslušných okruzích mlékařských aktivit. Pro realizaci byly zpracovány programy a osnovy vzdělávací činnosti, metodické postupy, testy znalostí a zpětná vazba prostřednictvím exploratorních dotazníků a vše bylo nebo bude ještě prezentováno na vzdělávacích akcích a akcích publicity a také, což nebylo přímým cílem, ale zároveň se jeví jako velmi žádoucí, i pu
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků X.
ISBN
978-80-7375-755-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
72-74
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Mendelova univerzita v Brně
Event date
May 16, 2013
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—