Conservation of maize
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00201073" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00201073 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Konzervace kukuřice
Original language description
Zásady konzervace kukuřice Při silážování kukuřice je nutné zohlednit řadu otázek, které je nutné respektovat. Z důvodu významu tohoto krmiva ve výživě přežvýkavců a předcházení ztrát a zlepšení kvality jak z konzervačního, tak i hygienického pohledu, jevhodné věnovat patřičnou pozornost zejména těmto vybraným aktuálním problémům jako je Faktor silážní zralosti a způsob jeho určení,Vliv podílu palice na sušině celé rostliny,,Epifytní mikroflóra silážní kukuřice -- klíč ke zlepšení kvality,LKS, CCM, nebo silážovaná drť mačkaného zrna? Kukuřičná siláž a aplikace silážních aditiv => za účelem zvýšení aerobní stability. Možnosti zlepšení hygienické kvality kukuřičné siláže.
Czech name
Konzervace kukuřice
Czech description
Zásady konzervace kukuřice Při silážování kukuřice je nutné zohlednit řadu otázek, které je nutné respektovat. Z důvodu významu tohoto krmiva ve výživě přežvýkavců a předcházení ztrát a zlepšení kvality jak z konzervačního, tak i hygienického pohledu, jevhodné věnovat patřičnou pozornost zejména těmto vybraným aktuálním problémům jako je Faktor silážní zralosti a způsob jeho určení,Vliv podílu palice na sušině celé rostliny,,Epifytní mikroflóra silážní kukuřice -- klíč ke zlepšení kvality,LKS, CCM, nebo silážovaná drť mačkaného zrna? Kukuřičná siláž a aplikace silážních aditiv => za účelem zvýšení aerobní stability. Možnosti zlepšení hygienické kvality kukuřičné siláže.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QH71041" target="_blank" >QH71041: The influence of microorganisms and their secondary metabolites on hygienic feed quality</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Hodnocení krmiv pro dojnice
ISBN
978-80-260-2514-6
Number of pages of the result
14
Pages from-to
221-234
Number of pages of the book
592
Publisher name
AgroDigest s.r.o.
Place of publication
Pohořelice
UT code for WoS chapter
—