All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The possibility of grape marc use as an energy source

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00203457" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00203457 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.vinarskyobzor.cz/archiv/6-2013" target="_blank" >http://www.vinarskyobzor.cz/archiv/6-2013</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Možnosti využití matolin jako energetického zdroje

  • Original language description

    Předkládaná práce se zabývá stanovením výhřevnosti matolin u devíti různých odrůd révy vinné. Výsledky dokazují nejvyšší hodnoty výhřevnosti u odrůdy Veltlínské zelené (16,96 MJ.kg-1) a Zweigeltrebe (16,69 MJ.kg-1). Naopak nejnižší hodnoty výhřevnosti byly zjištěny u matolin odrůd Muškát moravský (16,14 MJ.kg-1) a Ryzlink vlašský (16,20 MJ.kg-1). Výsledky laboratorního měření, výpočtů a statistického vyhodnocení neprokázaly vliv jednotlivých odrůd na hodnotu výhřevnosti.

  • Czech name

    Možnosti využití matolin jako energetického zdroje

  • Czech description

    Předkládaná práce se zabývá stanovením výhřevnosti matolin u devíti různých odrůd révy vinné. Výsledky dokazují nejvyšší hodnoty výhřevnosti u odrůdy Veltlínské zelené (16,96 MJ.kg-1) a Zweigeltrebe (16,69 MJ.kg-1). Naopak nejnižší hodnoty výhřevnosti byly zjištěny u matolin odrůd Muškát moravský (16,14 MJ.kg-1) a Ryzlink vlašský (16,20 MJ.kg-1). Výsledky laboratorního měření, výpočtů a statistického vyhodnocení neprokázaly vliv jednotlivých odrůd na hodnotu výhřevnosti.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    EI - Biotechnology and bionics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI111B107" target="_blank" >QI111B107: Research on grape seed biologically active compounds extraction and utilization in order to improve a farm animal metabolism as a base for a proposal for the best available technique (BAT).</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů