All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Effect of feeding yeast culture on blood serum cattle

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00203917" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00203917 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv zkrmování kvasinkové kultury na krevní sérum u skotu

  • Original language description

    Do našeho experimentu bylo zařazeno 16 plemenic Českého strakatého skotu a jejich telata. Cílem pokusného sledování bylo zhodnotit vliv zkrmování kvasinkové kultury na obsah sérových Ig G plemenic zařazených do experimentu a dále porovnat s Ig G v séru telat. Odběry krve u plemenic byly provedeny cca 23 dní před porodem a den po porodu. Telatům byla krev odebrána 3. -- 5. den po narození. U plemenic v kontrolní skupině byly naměřeny hodnoty postupně podle odběrů 14,4 - 11,06 g/l Ig G a 12,9 - 11,14 g/lIg G. U jejich telat byla naměřena hodnota 12,3 - 9,92 g/l Ig G. U plemenic v pokusné skupině byly naměřeny hodnoty postupně podle odběrů 14,5 - 9,20 g/l Ig G a 20,4 - 9,87 g/l Ig G. U jejich telat byla naměřena hodnota 12,4 - 7,32 g/l Ig G. Výsledky byly statisticky zpracovány v programu Microsoft Excel a Statistika 10.0.

  • Czech name

    Vliv zkrmování kvasinkové kultury na krevní sérum u skotu

  • Czech description

    Do našeho experimentu bylo zařazeno 16 plemenic Českého strakatého skotu a jejich telata. Cílem pokusného sledování bylo zhodnotit vliv zkrmování kvasinkové kultury na obsah sérových Ig G plemenic zařazených do experimentu a dále porovnat s Ig G v séru telat. Odběry krve u plemenic byly provedeny cca 23 dní před porodem a den po porodu. Telatům byla krev odebrána 3. -- 5. den po narození. U plemenic v kontrolní skupině byly naměřeny hodnoty postupně podle odběrů 14,4 - 11,06 g/l Ig G a 12,9 - 11,14 g/lIg G. U jejich telat byla naměřena hodnota 12,3 - 9,92 g/l Ig G. U plemenic v pokusné skupině byly naměřeny hodnoty postupně podle odběrů 14,5 - 9,20 g/l Ig G a 20,4 - 9,87 g/l Ig G. U jejich telat byla naměřena hodnota 12,4 - 7,32 g/l Ig G. Výsledky byly statisticky zpracovány v programu Microsoft Excel a Statistika 10.0.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GH - Nutrition of farm animals

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    X. Kábrtovy dietetické dny

  • ISBN

    978-80-263-0365-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    139-142

  • Publisher name

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Jan 1, 2013

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article