Effect of storage temperature on the partially fermented wine must viscosity process
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00214023" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00214023 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv teploty skladování na průběh viskozity burčáku
Original language description
Tento článek se zabývá problematikou teploty skladování burčáku. Sledovány byly čtyři vzorky burčáku z plodů révy vinné odrůdy Rulandské šedé (Pinot Gris). Dva vzorky byly uchovávány v chladném prostředí 5 °C a dva vzorky byly uchovávány při pokojové teplotě 22 °C.
Czech name
Vliv teploty skladování na průběh viskozity burčáku
Czech description
Tento článek se zabývá problematikou teploty skladování burčáku. Sledovány byly čtyři vzorky burčáku z plodů révy vinné odrůdy Rulandské šedé (Pinot Gris). Dva vzorky byly uchovávány v chladném prostředí 5 °C a dva vzorky byly uchovávány při pokojové teplotě 22 °C.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XL. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014
ISBN
978-80-7375-944-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
7
Pages from-to
307-313
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Mendelova univerzita v Brně
Event date
Mar 5, 2014
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—